Finantari

Pe paginile anterioare, am prezentat activitățile efectuate de-a lungul istoriei asociației, realizările noastre, iar pe o altă filă, activitățile noastre planificate, obiectivele pe care ni le-am propus și pe care dorim a le realiza.

Pentru a continua progresul și dezvoltarea activităților noastre, vom avea nevoie de mai multe resurse umane și financiare.  Mai multe resurse umane sunt necesare pentru a putea efectua administrarea și suportul concursurilor din ce în ce mai mari în conformitate cu nevoile Dumneavoastră, iar mai multe resurse financiare, pentru a ne putea recupera investițiile, precum și pentru a putea asigura acoperământul financiar necesar realizării obiectivelor noastre din viitor.

Suntem încrezători în ajutorul și donațiile Dumneavoastră generoase, și vă mulțumim frumos anticipant pentru ajutorul și pentru donațiile oferite! 

Cum puteți Dumneavoastră susține asociația noastră?

A. Persoane fizice

  1. Prin transfer bancar: dacă doriți să oferiți o donație asociației noastre pe această cale, atunci o puteți face prin transfer la una dintre următoarele conturi bancare:

RON : RO77 BREL 0002 0030 9505 0100

Prin transfer PayPal în contul asociației:    

B. Persoane juridice

  1. Dacă Dumneavoastră sunteți o societate comercială, plătitoare de impozit pe profit, atunci puteți reduce impozitul pe profit plătit statului cu suma donată asociatiei CSS GA, luând în considerare următoarele delimitări: maxim într-o sumă echivalentă a 0,75% din cifra de afaceri și până la 20% din impozitul pe profit plătibil. Cea mai mică dintre cele 2 sume poate fi suma maximă decontabilă a donației.
  2. Dacă Dumneavoastră sunteți o microîntreprindere, donația maximă decontabilă pe care o puteți oferi asociatiei CSIS GA va fi suma echivalentă a 20% din impozitul pe profit trimestrial, ceea ce înseamnă că va trebui să plătiți statului impozit trimestrial redus cu suma donației făcute societății.