Despre

“Intelligence Studies Center for Security and Applied Geopolitics – CSIS GA”
( Promovare valori nationale, Educatie, Cercetare, Consultanta, Proiecte, Evenimente ) Inregistrata la Judecatoria Buftea cu nr.968 / 2021, Registrul 36PJ/2021, CIF 44081570, Telefon: +4 0721.241.136 , 004 0722.484.650, Email: office@csis.ro
Asociația ”Intelligence Studies Center for Security and Applied Geopolitics – CSIS & GA” este o organizație neguvernamentală care are ca scop înființarea unui Institut privat de cercetare-inovare-dezvoltare care se va focusa, în principal, pe Studii de intelligence, Studii de Securitate, Studii de geopolitică aplicată, neexcluzând și alte domenii de cercetare, conform obiectului de activitate al Asociației, pe care îl anexăm prezentei, în extras.
Pentru realizarea scopului său, Asociația efectuează o serie de activități prin care furnizează o gamă variată de servicii prin care urmărește să contribuie la creșterea gradului de cultură, educație și formare în domenii precum: apărare, securitate națională, securitate privată, informații, IT și nu numai.
Dintre personalitatile implicate in proiectele noastre mentionam
1. Prof. univ. dr. general de brigadă (r) Stan Petrescu
2. Academicean Emilian Dobrescu
3. Conf. univ. dr. NARCIS ZARNESCU
4. Conf. Florian Bichir
5. Dr. Andrei Tirlescu
Asociația se adresează tinerilor cu aptitudini intelectuale, care sunt interesați să se formeze și să se dezvolte continuu, pe plan profesional, dar și personal, precum și tuturor persoanelor interesate de domeniile în care Asociația activează.
În acest sens, Asociația furnizează o gamă variată de servicii de consultanță de specialitate și consiliere vocațională, în vederea admiterii în instituții de apărare națională, securitate și informații, precum și consultanță și consiliere vocațională, în vederea orientării în carieră, prin găsirea de soluții optime pentru persoanele beneficiare. De asemenea, Asociația organizează cursuri de specializare.

Totodată, Asociația orientează și selectează și emite scrisori de recomandare studenților interesați de internship în domeniul diplomației, intelligence, analiză și business intelligence, în instituții precum Institutul Diplomatic Român, Camera de Comerț și Industrie a României din București, Centrul de Studii Strategice de Apărare și Securitate din cadrul Universității Naționale de Apărare ,,Carol I”, dar și în diferite ambasade, la solicitarea acestora .

Asociația are ca obiectiv și promovarea valorilor românești, dezvoltarea și organizarea de evenimente culturale și științifice românești, conferințe, lansări de carte, precum și elaborarea și desfășurarea de programe, proiecte de educație, formare și cercetare.

Nu în ultimul rând, Asociația are ca obiectiv sprijinirea mediului de afaceri, pe mai multe planuri, inclusiv stabilirea unei conexiuni între instituțiile de învățământ și agenții economici.
Propunerea de parteneriat/colaboare, pe care v-o înaintăm, vizează:
– Atragerea tinerilor pentru cursuri, studii, educație și dezvoltare personală;
– Pregătirea tinerilor studenti pentru intrarea pe piața muncii;
– Atragerea instituțiilor care pot angaja tineri absolvenți;
– Atragerea profesorilor, diplomaților, cercetătorilor în proiectele noastre, dar și a oricăror personalități care pot avea un aport substanțial la atingerea scopului comun al parteneriatului / colaborării.

Parteneriatul/colaborarea pe care le propunem au în vedere realizarea de proiecte comune și
prin organizarea de evenimente istorice, culturale, de educație, intelligence, diplomatice și de
afaceri, concretizate prin acțiuni, după cum urmează:
1. Organizarea unor evenimente online sau fizice pentru promovarea unor personalități
românești istorice și/sau actuale;
2. Marcarea unor evenimente istorice și realizări deosebite
3. Lansări de carte;
4. Mese rotunde, întâlniri etc.

În cazul in care propunerea noastra este interesată, vă propunem o întalnire unde sa detaliem
posibilitățile de colaborare.